Синът на бившия президент на Сърбия и Съюзна Република Югославия Слободан

...
Синът на бившия президент на Сърбия и Съюзна Република Югославия Слободан
Коментари Харесай

Синът на Милошевич се появи за пръв път от 23 години - в Москва

Синът на някогашния президент на Сърбия и Съюзна Република Югославия Слободан Милошевич Марко се появи на откриването на паметник на татко му в Москва, оповестява вестник " Данас ".

Марко Милошевич е бил на откриването на монумент на татко си в Москва в наличието на създателя и президент на прокремълския мотоклуб " Нощни вълци " Александър Залдостанов.

Марко Милошевич, който е издирван от Интерпол, се появи на публично място за първи път от 23 години и произнесе къса тирада, запис на която бе излъчен в сръбски медии.



" За страдание ние бяхме проба на това, което стана в Русия и което в този момент става в Украйна. Югославската рецесия, югославските войни са същите, това в този момент в Украйна е единствено интензивен вид. За страдание ние изгубихме борбата, само че се надявам, че не сме изгубили войната. Руснаците си научиха урока от нашите неточности и ние ще победим! За успеха! ", е представен да споделя Марко Милошевич, а Залдостанов сподели сръбския привет с три пръста.



Марко дружно с към този момент починалия си татко Слободан Милошевич

Марко Милошевич е обвинен в Сърбия за присъединяване в проведена престъпност. След рухването на татко му от власт на 5 октомври 2000 година се сътвори опция за следствие на бизнеса на младия Милошевич.

Само два дни по-късно обаче той напусна Югославия, опита се да замине за Пекин с подправен паспорт, само че на 9 октомври бе депортиран в Русия, напомня " Данас ".

Ако Марко Милошевич се върне в Сърбия, би трябвало да бъде задържан, защото е разгласен за търсене.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР